Kezdőlap » Elektronika » Acer Mini E3-111-26Y2 laptop

Acer Mini E3-111-26Y2 laptop

Az Az Acer Mini E3-111-285L egy középkategóriás laptop.

Az ára teljesen elfogadható, hiszen olcsó kategóriába sorolható. Mindössze 79 900 forintért már meg lehet vásárolni. És ami azt illeti, egy elég jó gépet kaphatunk ezért a pénzért. Az Acer Mini családjába sorolható, amelynek E3-111-26Y2-es modelljét tisztelhetjük ebben a gépben. Egy 4 GB-os RAM található benne, illetve egy Intel Caleron Dual Core 1,6 gigahertzes processzor.A merevlemeze 500 gigabyte-ot bír tárolni, míg a videokártyája egy INTEL alaplapi integrált HD Graphics videókártya. A kijelzőjének a mérete 11,6 colos, 1366 x 768 pixel felbontású. A képaránya pedig 16:9.

Linux operációs rendszer található rajta. Három USB port van beleépítve, két darab USB 2.0 és egy darab USB 3.0, mellettük található HDMI, kártyaolvasó. LAN, WLAN, Bluetooth 4.0 van beleszerelve. Webkamera is található rajta beépítve. Optikai meghajtóval nem rendelkezik. A tömege 1,3 kg, tehát bőven a könnyebb gépek kategóriájába sorolható, egyszerűen hordozható iskolába, munkahelyre, utazáshoz vagy bárhova. Ezüst színben kapható, ami annyit jelent, hogy az alsó része, tehát ahol a billentyűzet található, ott szürke, a felső része pedig fekete.

A teljesítménye ugye egy középszintű számítógéppel vetélkedik, játékra nem igazán használható, habár a nem a legmodernebb játékok még futnak rajta, így szükség esetén az az időtöltés is elképzelhető rajta. Filmek nézéséhez, illetve internetezéshez, munkához viszont mindenképpen egy nagyon jó megoldás lehet az Acer Mini E3-111-26Y2.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt az új 4K felbontású televízió

A Sony nemrég egy igazi csemegével állt elő. Az X85 TV egy igazi élményt nyújt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük