Kezdőlap » Mobil és tablet » ACER Liquid Z4

ACER Liquid Z4

2014 áprilisában jelent meg az Acer egyik legkellemesebb mobiltelefonja, az ACER Liquid Z4.

A telefon mindössze 9,7 mm vékony, tökéletesen illeszkedik zsebbe és kézbe is. A súlya sem egetrengető, mindössze 122 gramm. 4 hüvelykes képernyővel rendelkezik, melynek segítségével nagyon szép és tiszta képet varázsol. Acer SnapNote alkalmazása elősegíti, hogy ne hordjunk magunkkal állandóan jegyzetfüzetet, hanem a beépített program segítségével maga a telefon lehet a jegyzetfüzet.

Az AcerRapid technológia segítségével gyors felvételkészítésre van lehetőség. Amennyiben kikapcsolva van a kamera, a technológia segítségével egy szempillantás alapján bekapcsolhatja. Egyszerre több felvétel rögzíthető az f/2.4 autofókuszú kamera segítségével, így rossz fényviszonyok között is előnyös képet lehet vele készíteni, ami a világosságot és tisztaságot illeti. A kamera felbontása 8 megapixel.

Android operációs rendszerrel rendelkezik., míg a felbontása 800 x 480 megapixeles. 4 GB háttértárral rendelkezik, viszont ez bővíthető. A 4G-t sajnos nem ismeri fel, így a 3G segítségével lehet internetet használni. Rendelkezik egyaránt bluetooth-hal és GPS-el is.
Elől rendelkezik egy nagy teljesítményű hangszóróval, mely tiszta hangzást tesz lehetővé a felhasználó számára.

Magyarországon is elérhető már nagyjából fél éve, inkább már kifele megy a divatból, de egy nagyon jó telefonnak számít még mindig. Az ára pedig teljesen megfizethető, nagyjából 32 ezer forint körül már meg lehet kapni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia SP C5303

Az Xperia SP C5303 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük