Kezdőlap » Mobil és tablet » Acer Iconia One 8

Acer Iconia One 8

Az Acer a napokban új tabletet mutatott be. Az Iconia One 8 Android operációs rendszerrel rendelkezik. A legfrissebb Android 4.4 KitKat vagy rajta.

8 hüvelykes képernyővel rendelkezik és egy érdekesség, hogy gesztusvezérléssel van felszerelve, ami annyit jelent, hogy az operációs rendszer általános működését mindenféle taperolós ujjmozdulatokkal befolyásolhatjuk. Ilyesmi alapgesztus a fotók vagy weboldalak zoomolása, vagy az oldalak lapozgatása, a BB10 esetében azonban ennél jóval többről lesz szó.

A panel 1280 x 800 képernyőfelbontással rendelkezik, 189 PPI-s pixelsűrűséget nyújt. Zero Air Gap technológiával van felszerelve, ami annyit takar, hogy nincs létréteg a kijelző és a védőüveg között, ami annyit jelent, hogy szebb képernyőminőséget eredményez. Egy bizonyos ujjlenyomat-taszító réteg is rá van szerelve, míg duplakamerával rendelkezik. Rengeteg színben érkezik majd az Iconia One 8, így minden felhasználó megtalálhatja majd a neki tetsző színt. A palettán felfedezhető többek között zöld, citromsárga, narancssárga, kék, fehér, fekete, rózsaszín, lila, bordó. A súlya 340 gramm, viszont a vastagsága csak 8,5 milliméter, aminek köszönhetően szűk helyen is elfér. A processzora egy Intel Atom Z3735G. Csúszásmentes bevonattal van ellátva a hátlap. Sajnos az egyelőre még nem ismert, hogy milyen akkumlátor található benne, még csak annyi sem, hogy hány óráig bírhatja majd egyetlen egy feltöltéssel. Egyelőre az sem ismert, hogy mikor fog megjelenni és mennyiért lehet majd hozzájutni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Xiaomi Redmi Note

A Xiaomi Redmi Note egy hong-kongi gyártmányú készülék. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük