Kezdőlap » Hotel » Abtsdorf, a túraközpont

Abtsdorf, a túraközpont

Abtsdorf egy olyan kis település, amely Ausztriában található, nem messze a tőle talán jobban ismert Attersee községtől, és a mellette található tótól. Mivel errefelé sokkal inkább a táj szépsége a fontos, mint más egyéb látnivalók, ezért érdemes előre tervezni, és elmenni túrázni a környéken, hiszen a festői szépségű tájon megannyi túraútvonal található. Itt tehát elindulhatunk biciklitúrára, vagy gyalogos túrára is, az egész csak attól függ, mihez van jobban kedvünk.

Persze hogyha több napig szeretnénk maradni, utánanézhetünk a helyi bérelhető szállásoknak, melyeknek a nagy része többnyire apartman ház, vagy vendégház. Az is előfordulhat hogy a környéken néhány hotelt, vagy szállodát is találunk, azonban valószínűleg ezek csak a nagyobb városokban lesznek jellemzőek, nem Abtsdorf-ban.

Mivel Magyarországtól, illetve a fővárostól, Budapesttől Abtsdorf 500 kilométerre fekszik csupán, ezért nagyon hamar odaérhetünk akár autóval is, hiszen jó minőségű autópályákon tudunk haladni végig. Hogyha télen utazunk, nem árt odafigyelni arra, hogy mivel a hegyekben kanyargós utakon át vezet az út, óvatosan vezessünk, hiszen nem tudunk gyorsan haladni, és az utak is kimondottan csúszósak ezen a szakaszon.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vír szigete

Horvátországban, Zadartól összesen 25 kilométerre található Vír szigete, amely Dalmácia északnyugati részén helyezkedik el. Ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük