Kezdőlap » Nyaralás » A vízi éllménypalota – Aqua Palace – Hajdúszoboszló

A vízi éllménypalota – Aqua Palace – Hajdúszoboszló

2010 óta Hajdúszoboszlón az Aqua Palace, vagyis az élményfürdő megnyitotta a kapuit. A minden évszakban fedett strandon kulturált körülmények közt pihenhetnek a fiatalok és az idősebbek.
Miért más ez, mint a többi strand? Itt is van természetesen sok medence. Viszont a fürdőzést változatossá teszik különböző témára hangolt medencék. A római fürdő mozaikjai közt nézelődhetünk, vagy a jégbarlang körbe- körbe forgó vizében pöröghetünk. A hévízkutatóról, Pávai Vajna Ferencről, akihez a hajdúszoboszlói termálvíz felfedezése is köthető, természetesen a termál medence lett elnevezve. A trópusokra, és a Gangesz partjára, vagy egy cseppkőbarlangba is ellátogathatunk.

Minden medence más- más témájú, és ennek megfelelő díszítéssel rendelkezik. Óriás, élő akváriumot is felfedezhetünk. A gyerekek örömére van többféle csúszda. A szörf, a szauna és az úszómedence is megtalálható, de még természetfilmeket is nézhetünk, hiszen az egyik medencében több televízió is van. A legkisebbek babamedencében pancsolhatnak. A medencéket szórakoztatóvá teszi az időnként, szinte váratlanul elinduló dögönyöző, vagy a pezsgőfürdő. A legnagyobb medencében a fákból, vagy szökőkútból törnek elő a vízsugarak.

A strand területén kényelmes nyugágyban pihenhet mindenki. Az értékeink miatt sem kell aggódni, hiszen a beléptető szalag vonalkódja nyitja az öltözőszekrényünket. Az éhes emberek meglátogathatják a pizzázót, az önkiszolgáló éttermet és a kávéházat.
A tisztaság és a biztonság nagy előnye ennek a vízi szórakozóhelynek. Úgy gondolom, ez egy olyan hely, ahol egyszer mindenképp el kell menni nyaralni!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hová menjünk nyaralni ? Catania

Catania- egyedülálló kikötő, a második legnagyobb város Szicília keleti partján, lábánál található az Etna. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük