Kezdőlap » Internet » A világ legvékonyabb tablete

A világ legvékonyabb tablete

A Dell a Developer Fórum színpadán bemutatta az új táblagépét. Már az is figyelemfelkeltő, hogy 6,6 mm a “vastagsága”, viszont azt is bejelentették, hogy ezen a tableten mutatják be a legújabb általuk létrehozott kamera technológiát.

A vékony készülékházban található Intel Atom Z3500 processzor, ami 2,3 GhZ. Mellé 2 GB RAM, és 16 gigabájt tárhely társul. Egy 8,4 colos, QHD OLED kijelzője van, amely 2560 x 1600 felbontással rendelkezik. A hátlapon három objektív is található, amely segítségével – és persze az Intel RealSense képalkotó technológiával bőven van képszerkesztési lehetőségünk is. A kamerák 720 felbontásúak, 8 megapixelesek. Az elkészített fotókat látványosan tudjuk alakítani, szerkeszteni a technológia segítségével.

Az Intel technológia lehetővé teszi, hogy majdhogynem korlátlanul lehessen a színekkel játszani, de rengeteg animációt is tartalmaz, többek között animált hóesést tudunk háttérként biztosítani a fotón szereplő tárgynak, amelyet úgy fog ellepni a hótakaró, mintha tényleg valóságos lenne a kép.

A plusz kamerákkal való operálás nem újdonság, de rendkívüli előrelépésnek tűnik az, hogy egy ilyen vékony készülékházban ezt el tudták helyezni amellett, hogy a táblagép ilyen paraméterekkel való komponensei is probléma nélkül elférjenek. A táblagép várhatóan majd karácsony körül fog megjelenni a nemzetközi piacon, a várható ára nagyjából olyan 400 dollár lehet. Magyarországon egyelőre nem tudni mikor kerül forgalomba a világ legvékonyabb táblagépe, azonban biztos hogy jól fog járni vele, aki megveszi majd.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Korlátozás szerte a világban

A Föld lakosságának nagy része talán egyet ért abban, hogy az internet korlátozása igenis fontos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük