Kezdőlap » Lakberendezés » A sokoldalú raklap

A sokoldalú raklap

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az újrahasznosításba. Mit is jelent ez a szó? Például azt jelenti, hogy a Földnek az erőforrásainak a kímélése. Mindenből kevesebbet kell használni. Kevesebb fát kell kivágni, kevesebbet kell bányászni. Tehát megmaradnak a fontos erőforrásai a Földnek. Vagyis remélik a szakemberek, így tovább élhet majd a Föld. Tovább marad meg ebben az állapotában. De divatos is lett ezen felül az újrahasznosítás, újrafeldolgozás. Ezért nem kell eldobni semmilyen régi, megunt holmit, mert bármiből születhet teljesen új és gyönyörű, de egyedi dolog. Ilyen anyagokból nagyon sokfélét készítenek. Például ruhából, pólóból. Ott szétvágják, és esetleg szőnyeget készítenek belőle vagy táskát, vagy valamilyen praktikus használati tárgyat.

És például itt van a raklap, amiből még legalább 1000 féle dolgot lehet készíteni
Nem szép mert nyers fa színű, de hasznos és praktikus. Sok bútort, sőt „szép” bútort készítettek eddig belőle. Bármilyen színre festhető, és akkor egyedivé és dekoratívvá válhat.
Nincs más dolga az embernek, csak megtervezni az elkészítendő bútort majd összekészíteni annyi raklapot, amennyi kell az elkészítéséhez, valamint egyéb anyagokat is előkészíteni, amik még esetleg szükségesek lesznek az összerakásához. Aztán méretre vágni, összerakni annak megfelelően mit akarunk készíteni, végül befesteni egy elegáns és a helyhez illő színre. Csupán ennyi. És elkészül egy dekoratív és egyedi ülőke vagy ágy vagy bármi. Csak a fantázia szab határt, hogy miket készíthet belőle az ember.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük