Kezdőlap » Könyv » A siker tízparancsolata – könyvajánló

A siker tízparancsolata – könyvajánló

Jim Dornan műve nem hiányozhat egyetlen üzletember könyvespolcáról sem. De tovább megyek; nem csak az üzleti életben vehetjük hasznát ennek a könyvnek. Fejezetről fejezetre haladva egyre inkább megtanulhatjuk, hogyan kezelhetjük hatékonyan a stresszt, a kudarcot, összességében hogyan válhatunk pozitívan gondolkodó emberré.

Jim Dornan szinte a semmiből építette fel mára már világszinten ismert üzletét. Főleg az MLM rendszerben dolgozók ismerhetik a nevét, de ki kell hangsúlyozni, hogy nem csak az MLM üzleti világában, nem csak a hálózatépítésben érdekeltek fogják élvezni a könyvet.
Letehetetlen olvasmány, mely új, elfogadható és teljesíthető módszereket tár fel, vetít elénk. Harminc év tapasztalatát sűrítette Dornan ebbe a kötetbe, így mondhatjuk, biztos alapokra építve állította fel a sikerhez vezető utat, melyet most megoszt az olvasókkal is. Tíz nagy egységre tagolta a sikerhez vezető stratégiát, melyet most ismertet a könyvben. Hívhatjuk is amolyan “üzleti bibliának”, “üzleti tízparancsolatnak”.
Fontos, hogy legyen egy célunk, tudjuk mi az, amit el szeretnénk érni. Legyen az egy új üzlet felépítése, vagy egy már meglévő bővítése, fejlesztése, fontos, hogy konkrét képet alkossunk magunkban arról, amit elérni szándékozunk. Tehát legyen jövőképünk.

Mire befejezzük a könyvet, birtokában leszünk egy olyan tudásnak, mely életünk végéig kamatoztatható lesz. Fejleszthetjük vezetői és kommunikációs készségünket, emberismeretünket, javíthatunk saját belső képünkön.
Idéznék egy gondolatot a könyvből, mely mindent elárul Jim Dornan életfelfogásáról:

“Gondolkozzunk merészen, szeressük az embereket, dolgozzunk szorgalmasan és becsülettel, Isten pedig gondoskodik majd a jutalomról. Nem fogunk csalódni.”

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük