Kezdőlap » férfi póló » A plázák pólókínálata a férfirészlegen

A plázák pólókínálata a férfirészlegen

Ha az ember megteheti, vagy éppen a munkahelyén megkövetelik, hogy igényesen öltözködjön, általában elmegy egy plázába és ott a jó fazonú ingek, öltönyök, nadrágok közül válogat. Bár munkába ilyen helyen inkább inget vesznek a férfiak, amiket általában nem lehet nagyon rossz ízlésűre szabni, kivéve, ha az illetőnek nem elég férfias a halvány rózsaszín vagy nem illik a szeméhez a méregzöld. Azonban ha az ember egy divatáruházban szabadidejére kíván ízléses pólót választani, egészen más a helyzet.

Egy divatáruház általában kifejezetten a divatot követi, amibe belefér minden extrém, nem biztos, hogy hétköznapi embernek való fazon. Az egyszerű T-shirt szabású pólókon gyakran van különféle mintha, ami egy felnőtt embernek nem mindig nyeri el a tetszését, hiszen inkább a fiatalabb korosztálynak tervezték. Természetesen vannak egyszínű pólók is, de nem minden üzletben, így egy kicsivel hosszabb ideig tart, amíg megtaláljuk a számunkra tökéletes boltot, ahol minőséget és ízlésességet is kapunk.

Vannak azonban a divatlapokat nem túl gyakran nézegető férfiaknak igazán megrökönyítő hatású felsők is. Ilyenek a V-nyakú pólók, amiknek a nyaka akár a köldökig is érhet, vagy a hónaljnál kihúzott, kiszélesített pólók, amik bár kényelmesen szellősek lehetnek, általában a testüket kifejezetten mutogatni kívánó férfiaknak ajánlott.
Egyes férfiak gyakran le is nézik azokat, akik nagyon követik a férfidivatot, vagy lógó ujjatlan pólóban, szoros nadrágban járnak, esetleg nyakláncot is felvesznek. Talán ezért is furcsa, hogy annyi extrém ruhát lehet kapni a divatáruházakban, és nehéz diszkrét öltözéket kapni.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük