Kezdőlap » Szállások » A nyíregyházi Bessenyei Hotel

A nyíregyházi Bessenyei Hotel

Nyíregyháza gyönyörű város. Számos nyaralni vágyó család, osztálykiránduló iskolás csoport úti célja ez a látnivalókban bővelkedő, fantasztikus város. Van, akit a Nyíregyházi Állatpark vagy éppen a Sóstó vonz, de a művészeteket kedvelők is megtalálhatják a nekik megfelelő időtöltést a szabolcsi megyeszékhelyen. Itt található többek között a Jósa András Múzeum, a Móricz Zsigmond Színház, a Sóstói Múzeumfalu is.
A Nyíregyházára látogatók számos szálláslehetőség közül választhatnak, melynek többsége nagyon jól felszerelt, kényelmes szállást biztosít.

Az egyik ilyen szálláslehetőség a Bessenyei Hotel. Maga a Hotel a Nyíregyházi Főiskola területén helyezkedik el, a sóstói erdő mellett. 2006-ban lett átadva, ez a kiváló infrastruktúrával rendelkező, még a mozgássérültek számára is akadálymentesített szobákkal rendelkező szállás. Gyakran nem csak a nyaralni vágyók keresik fel ezt a hotelt, hanem külsősök is, akik esetleg Nyíregyházán dolgoznak, de nem megoldott a lakhatásuk. Számukra ez egy fantasztikus “albérleti” lehetőség.
A szobák internetkapcsolattal, légkondival rendelkeznek, apartmanos jellegűek. 2 és 3 ágyas szobák lettek kialakítva. Alkalmas egyéni vendégek, családok illetve csoportok fogadására is. Az apartman egy kis teakonyhával (főzőlappal, hűtővel, páraelszívóval felszerelve) illetve fürdőszobával, WC-vel rendelkezik.

Azért nagyon jó ez a lehetőség, mert számos egyéb szolgáltatás is igénybe vehető a szállás területén. Ilyen szolgáltatások a teljesség igénye nélkül: posta, kisbolt, papírírószer bolt, ATM automata, OTP bank, uszoda, kondi terem, illetve fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, szolárium.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Grand Hyatt Hotel Martinez – Cannes

Sugárutak, elegáns butik karcsú pálmafák sora, a türkizkék tenger és a homokos strandok, rangos jachtok, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük