Kezdőlap » Esküvő » A Nagy nap!

A Nagy nap!

Miután megtörtént egy pár életében az eljegyzés, onnantól kezdve egy új, izgalmas időszak következik. Kéz a kézben elmenni a hivatalba, ahol kapunk-egy feltételezhetően megfelelő-időpontot- ami mindenki számára tökéletes. Ezután következik, hogy neki lehet ülni gondolkodni, hol legyen az esküvői ceremóniát követő ebéd, ami általában vacsorának felel meg, bár kivétel erősíti a szabályt. Koszorúslányokat, zenekart keresni, ételeket, italokat rendelni valamint kiválasztani a legmegfelelőbb esküvői tortát. Általában ezeket a dolgokat előkóstolás előzi meg. A legnagyobb örömet mindig a menyasszonyi ruha és a vőlegény öltözéke jelenti! Talán ez kerül a leghosszabb időbe, hiszen mindketten szeretnék a legjobb, legszebb formájukat hozni. Van, aki ebben a helyzetben ösztönösen azt választja, amit szeretne felvenni a Nagy napon, vannak, akik felmérik a színkombinációkat is. Hiszen nincs attól szebb látvány, amikor azt látjuk, hogy a leendő férj és feleség, vőlegény és menyasszony egymáshoz hozzá illő ruhában áll egymás mellett kéz a kézben!

Közben aktívan folytatódik a gondolatsor, hiszen el kell kezdeni ülésrendet készíteni, megrendelni a meghívókat. Utóbbi sem egyszerű helyzet, hisz manapság már annyi fajta megoldás van erre is. Van, melyhez lehet fényképet tenni, ott van még az idézet kiválasztása és a meghívó formátuma.

A menyasszonyi csokor megrendelése is feladat, ami nem is egyszerű. Kicsi legyen vagy nagy, színes vagy egyszínű, vegyes vagy egyfajta virág legyen benne és milyen kiegészítői legyenek?

A vőlegény segítőkészsége is fontos ezekben az időkben, hiszen Ő a legfontosabb a menyasszony mellett az esküvő napján! Fontos, hogy neki is tetsszen a ruhája, amiben ott áll az anyakönyvvezető előtt. Legyen kényelmes, ne szorongjon benne, anyagában is feleljen meg az elvárásainak. És természetesen gondoskodjon mindkettejük nyugalmáról, hiszen idegesen nem lehet esküvőt szervezni és kimondani az igent!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nászajándék – mit vegyek?

Egy esküvői meghívás mindig öröm, hiszen olyan eseményre invitálnak, amelyet az ifjú pár kiemelkedően jól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük