Kezdőlap » Esküvő » A nagy nap gyermekünk életében !

A nagy nap gyermekünk életében !

A család öröme, de egyben az elszakadás fájdalmas érzése, amikor férjhez megy a nagy lányunk vagy megnősül a felnőtt fiunk!

Hogyan viselkedjünk mint szülők és gyermekek ebben a kettős érzésben? Minden családban az öröm kerül fölénybe és ez a helyes! Eléggé elfáradtunk, már a meghívásokban, a zenész, videós, vőfény keresésben. Lefoglaltuk a megfelelő helyiséget és megvan a pontos dátum is. A menyasszonyi ruha kiválasztásakor mindig az ara döntse el mit fog viselni a nagy napon! A vőlegény szintén ! Itt és most ne a pénz domináljon, hanem az érzés. Bármennyire furcsa, de ez a nap sok mindent meghatároz a fiatal pár további életében.

Ez a nap csak Róluk szóljon !

Fontos már a reggeli felébredés. A menyasszonyos háznál legyenek elnézőek az ara ébredésével kapcsolatban és ne akarják minden áron még altatni vagy nyugtatni a felnőtt leányt. A szülő gondoskodjon, hogy legyen fodrász, kozmetikus és öltöztetője a menyasszonynak. A menyasszony próbáljon az előtte álló feladathoz felnőni, igazodni, hiszen itt minden érte és a vőlegényért van . Igyekezzék a legbájosabb lenni és fókuszáljon arra, ami ma történni fog vele. Legyen bátor, elnéző, szelíd, kitartó de legfőképpen szerelmes leány, aki ma beteljesíti régi elképzelésüket a vőlegényével és felvállalják szerelmüket, megkoronázva azt az esküvel !

A szülőktől való búcsúztatásra gondolván, / amikor a szem nem marad szárazon / olyan sminket használjon, ami nem okoz gondot. Ügyeljen ne legyen túl festve, cicomázva, inkább természetes maradjon. Mielőtt kilépne a szülői házból, kellő időben vegyen búcsút tőle , ne hogy később hiányérzetet keltsen benne. Ne igyon előre alkoholt csak az esküvőn, így tiszta fejjel és szerelmes szívvel mondja ki tudatosan a boldogító I G E N T . Bátran és nem szégyenkezve maga és a násznép előtt, főleg vőlegénye és a házasságkötő előtt. A menyasszonyi csokrot meg is őrizheti, de el is dobhatja a jelenlévőknek háttal.

Templomi esküvő alkalmával kérje Isten áldását és segítségét az eljövendő közös életükre, és adjon hálát amiért ez a nap elérkezett kettőjük életében. Véssék jól az emlékezetükbe, mit fogadtak egymásnak Isten szent színe előtt!

A mulatás vidám legyen, az ifjú pár boldog , a szülők elégedettek és a násznép járjon fergetegest!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nászajándék – mit vegyek?

Egy esküvői meghívás mindig öröm, hiszen olyan eseményre invitálnak, amelyet az ifjú pár kiemelkedően jól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük