Kezdőlap » Egészséges életmód » A mentális test és Spirituális test

A mentális test és Spirituális test

A mentális test

Itt található gondolataink a racionális és az intuitív ismereteink. Rezgései általában magasabbak mint az éteri test és az érzelmi test rezgései. Akik szellemileg kevésbé fejlettek azok aura színe tejfehér,zavaros .Minél élénkebb az ember gondolta annál szebb és annál tisztább a mentális aura színe.

Az információkat a fizikai test érzékszervei veszik fel,majd az étertesten keresztül adják tovább az érzelmi testnek. Az érzelmi test pedig gondolatok formájában reagál ezekre. Az érzelmi test fel nem oldott érzelmi részei sokszor befolyásolják az információt és azok tisztaságát. Ezáltal megváltoztatja a gondolatokat is. A mentáltest ezeket a problémákat (tév képzeteket) racionálisan próbálja megoldani hiszen ez a legfőbb szerepe. A mentáltest valóságos szerepe az ,hogy a spirituális testből hozzá érkező egyetemes igásságokat felfogja megértse és racionálisan tudatossá tegye. Ezáltal majd konkrét helyzetet vagy problémák megoldására az egyetemes törvényekkel összhangban alkalmazza. Így lényünk spirituális síkjáról hozzánk érkező ismeretek, hirtelen jött ötletek gyakran képek vagy hangok formájában jelennek meg amik majd gondolattá alakulnak át. Ha a mentáltest fejlett akkor a spirituális test tükrévé válhat és az ember képes lesz a magasabb szintű létre. Ezáltal megtudja valósítani az egyetemes érvényű ismereteit és tudását.

A spirituális test (kauzális test)

Az összes energia test közül a legmagasabb rezgéssel rendelkezik .A spirituális test az, ami halhatatlan. Az evolúció során is megmarad ,ha elmerülünk tejes lényünkkel benne és annak rezgésében. Így elérhetjük a célt az életünk tudást ,erőt,tökéletességet és mindent át ölel majd. Szeretetet sugároz. Csak így juthatunk el magasabb szintekre a földi és a spirituális fejlődésünk során.

Testünk spirituális részéből a legerősebb és legfényesebb energia áramlik ide. Az áramlás következtében erősödik és átalakul az aura rétegek rezgésévé. Így mindegyik a lehető legerősebben tud működni. A csakrák fejeltségétől függ, hogy milyen mértékben tudjuk ezt az energiát felfogni, elismerni és befogadni, vagy esetleg felhasználni. A spirituális test segítségével ismerhetjük meg a bensőnket. (a tiszta belső énünket)Az isteni léttel, a mindenütt jelenlévő ősforrással köt össze bennünket. Ezen a síkon haladva juthatunk el mindahhoz ami a teremtésben létezik és utána önmagunkhoz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egészséges italok: borsmenta-, gyömbér-, és jeges tea házilag

A tea az egyik legnépszerűbb ital világszerte. Nemcsak sokoldalú ízvilága teszi különlegessé, hanem a pozitív …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük