Kezdőlap » Divat és szépség » A melltartó kiválasztása

A melltartó kiválasztása

A megjelenésnél nagyon fontos, hogy az egész test és a rajta lévő ruhadarab milyen. Be kell látnunk, hogy a ruha öltöztet, elfed, betakar, csinosíthat, ha a megfelelőt viseljük. A nők megjelenésénél a mellrész is fontos szempont.

Ha az alakunkat összehasonlítjuk másokéval, a mellünket túl kicsinek vagy túl nagynak, vagy éppen túl hegyesnek találhatjuk. Ez természetes, hiszen ahogy nem minden ember orra egyforma, így a női mell sem. Pár évvel ezelőtt divattá vált, hogy a nők nem vettek a blúz alá semmit. Igen ám csak ott a hiba, hogy mivel nincs a mell megtámasztva, a függesztő szalagok megnyúlnak. Amennyiben ez megtörténik, a mell soha többé nem nyeri vissza eredeti formáját. Főleg a nagy mellnél kell feltétlenül az alátámasztás. Persze nincs semmi szükség arra, hogy nehéz, merev, kosárral bélelt fehérneműt hordjunk.

Manapság az üzletekben kaphatók már a jó tartás mellett a minél természetesebb hatást kölcsönző darabok is.
Választhatunk pamut vagy műszálas anyagot. Hogyan tudjuk meg , melyik méret a megfelelő ?
Mérjük meg a mell alatti bőséget és kerekítsük fel a hozzá legközelebb eső méretre. Ezután mérjük meg a mell legszélesebb bőségét, és ebből vonjuk ki az első mérést. Eredményként megkapjuk a méretet.
Ha a mért különbség tizenöt centiméter alatt van , akkor B jelű kosár kell . Amennyiben, tizenöt és huszonkettő között van, akkor C jelű kosár a megfelelő. Ha viszont , huszonhárom centiméter fölött van a különbség, akkor D jelű kosarat válasszunk. Színben és anyagban ki – ki saját maga ízlésének megfelelőt válasszon !

Jó ha különböző alkalmakra, más – más formájút, színűt, anyagút viselünk.
Egy jól választott fehérnemű nem csak a dekoltázst emeli, hanem önbizalmat is adhat viselőjének !

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tippek az otthoni hajfestéshez

A fodrász helyett sokan választják az otthoni hajfestést. Néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő eredményt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük