Kezdőlap » Film » A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma.

Főszereplők:
Natalie Portman (Emilia Greenleaf)
Scott Cohen (Jack)
Lisa Kudrow (Carolyne)

A történet röviden:
Emilia, aki a Harvard jogi szakán végzett, feleségül megy a főnökéhez, Jackhez, a sikeres New York-i ügyvédhez. A fiatalasszony élete azonban váratlan fordulatot vesz, miután elveszíti az újszülött kislányát. Nem elég, hogy időre van szüksége, hogy fel tudja dolgozni a veszteséget, de helyt kell állnia feleségként és mostohaanyaként is. Minden erejével azon van, hogy elnyerje a mostohafia, a koraérett William bizalmát. A legnagyobb problémát azonban a férje dühös és féltékeny volt felesége, Carolyn jelenti számára.

Emilianak nagyon nehéz a helyzete, emberileg mélyen együtt érzővé válunk a karaktert nézve, hiszen egészen az ember lelkéig hatol a történet és az, ahogyan feldolgozza a traumát és a fennálló nehézségeket. Williammel nagyon nehezen találja meg a közös hangot, sőt kisbabája haláláért is saját magát okolja.
A film életszerű, a téma akár igaz történeten is alapulhatott volna. Ahogyan Carolyn megpróbálja teljesen ellehetetleníteni Emilia és Jack életét, kapcsolatát és szerelmét, részben mélységesen felháborító, részben pedig érthető, hiszen úgy érzi a fia pót anyukája kiszorítja majd a saját pozícióját.

A film tanulságos, szívszorongató és egy remek történet arról, hogy a kemény szív is el tud lágyulni és, hogy egy gyermek szívéhez nem is olyan nehéz az út, csak a megfelelő módszert kell kiválasztani a “meghódításhoz”.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zsenikém – Az ügynök haláli (2008)

A Magyarországon 2008-ban bemutatott vígjáték szereplőgárdájában helyet kapott többek között Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük