Kezdőlap » Hotel » A legfényesebb hajótársaság

A legfényesebb hajótársaság

A Crystal hajótársaság legnagyobb hajója a Crystal Serenity, amelyen egyszerre több mint ezer vendéget tudnak kiszolgálni, a tőle egyel kisebb hajójuk pedig a Symphony. Mindkét hajó annyira széles, hogy akármennyi utast is szállít, valószínűleg soha nem fogunk rajta túlzsúfoltságot érezni. A Crystal Serenity fedélzetén rengeteg extra szolgáltatást kaphatunk, például van rajta egy sushi bár, és több étkező tér is, többféle kiszolgálással.

A hajótársaság több helyre indít járatokat a világ minden táján, például Afrikába, Ázsiába, Új-Zélandra, Amerikába, Panamára, a Földközi-tengerre, Mexikóba, a Csendes-óceánra, vagy Dél-Amerikába is. Többnyire a Karib-térségből indulnak a hajók, és 7-10 napon keresztül kényeztetik utasaikat, azonban vannak olyan utak is, melyek 12-24 napos körutazást tesznek. A Crystal Cruises hajóstársaság minőségi kiszolgálására garanciánk lehet, hiszen a legtöbb helyen az utazási iparág legkiválóbbjaiként emlegetik őket még az útikönyvek is. Minden hajójuknak különleges, egyedi berendezése van, a legexkluzívabb szolgáltatásokat nyújtják vendégeik számára, és a hajótársaság hivatalos partnerei, a Yamaha és a Sotheby’s ezt csak alátámasztják. Minden Crystal hajónak van egy ékköve, ez a tágas, és igazán hangulatos kristályétkező, ahol a legízletesebb gourmet fogásokat kóstolhatják meg a hajó vendégei.

A Crystal Cruises hajóstársaság azért is igazán egyedi, és valóban profi, hiszen rendkívül nagy hangsúlyt fektet a személyes választásokra. Ez alatt azt értjük, hogy eldönthetjük milyen kabint szeretnénk, hol szeretnénk majd étkezni reggel, délben, este, de még a programjainkat is saját magunk alakítjuk, és higgyük el, van miből választani. Számos oktatási, innovatív programon is részt vehetünk, de igénybe vehetünk világszínvonalú szórakozást biztosító termékeket is. A legfényesebb hajóstársaság minden eddiginél nagyobb hajókkal várja a vendégeit, hogy egy felejthetetlen utazásban részesítse őket. A hajókon minden lakosztályban, minden lakhelyben privát veranda van, színes TV, és DVD lejátszó, hűtőszekrény, széf, kád, zuhany, és internet is természetesen. Vannak olyan kabinok is, melyek előtetősek, ezekben edzőterem, jacuzzi és márványmennyezetes fürdőszoba is található. A hajóút során még telefonálhatunk is a SeaMobile szolgáltatásnak köszönhetően.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan utazhatunk könnyen repülővel?

Amikor egy repülőutat tervezgetünk, sajnos mindig van egy hátráltató tényező, ez pedig az utazáshoz szükséges …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük