Kezdőlap » Hotel » A KLM légitársaság

A KLM légitársaság

A mai világban nagyon sok légitársaság verseng azért, hogy a legtöbb utast tudja magához vonzani. Sokan a laste-minute utazásokkal próbálják a legtöbb utasszámot elérni, és vannak olyan társaságok is, mint a KLM akik az adókat és illetékeket, amiket más országokban felszámolnak hozzáadják a repjegyek árához, ami azért jó, mivel nem kell több helyre befizetgetni, így egy jegyvásárlással szinte minden befizetést elintézhetünk.

Sokan állítják, hogy a KLM az egyik, ha nem a legkedvezőbb ajánlatokat kínáló légitársaság egész Európában. Nemcsak a last-minute utak alkalmával, hanem minden egyes utazásnál is, nagyon jó árakon juthatunk a jegyeinkhez. Magyar szempontból az is fontos lehet, hogy a KLM Budapestről is indít a nagyobb célvárosokba is járatokat, mint például Johannesburgba, Párizsba, Amszterdamba, Vancouverbe, Bangkokba, és Limába is. Egyszóval a világ minden pontjába. Tekintsük meg egy kicsit jobban, hogy a KLM milyen árakon tud egy-két városba eljuttatni minket. Annyi megjegyezendő, hogy az árak tájékoztató jellegűek, mivel az árfolyamoktól függően ezek változhatnak.

Mexikóvárosba 140000 Ft adókkal és illetékkel együtt, Lima 240900 Ft, Montreal 145200 Ft, Amszterdam 39000 Ft, Washington 129000 Ft, Vancouver 139000Ft, Johannesburg 149000Ft, míg Bangkok 150000Ft.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük