Kezdőlap » Divat és szépség » A frufru lenövesztése: így könnyíthetjük meg az átmeneti időszakot

A frufru lenövesztése: így könnyíthetjük meg az átmeneti időszakot

A legszebb frufrut is megunhatjuk idővel, vagy egyszerűen csak változatosságot szeretnénk, így a haj lenövesztése mellett döntünk. Azonban az átmenet a frufru, és az egyenletesen hosszú haj között nehéz, hosszadalmas folyamat lehet. Ha a frufru lenövesztésén gondolkodunk, érdemes időben mérlegelni a lehetőséget, hogy milyen átmeneti frizurákat készíthetünk. Fontos, hogy tudatosan felkészüljünk a hajnövesztés fázisaira, és tisztában legyünk azzal, milyen stratégiákat alkalmazhatunk.

Az út a frufrutól a hosszú hajig több lépésben vezet. A zavaró, átmeneti fázis akkor kezdődik, amikor a frufru eléri a szemöldököt. A régi, bevált módszer: a haj elcsatolása, vagy a hajpántok, hajráfok használatával megakadályozhatjuk, hogy a növekvő frufru az arcunkba lógjon. Amikor a frufru már a szemöldök alá ér, elegendő lehet az oldalválaszték, néhány hajcsat, vagy hajtű, és hajspray a fixáláshoz. Ha a frufru már ennél is hosszabb, akár középen elválasztva is viselhetjük hajunkat, a rövidebb tincseket a fül mögé betűrve.

Frizurák az átmeneti időszakra
Ha a frufru már elért egy bizonyos hosszúságot, a középen elválasztott haj már formázás nélkül is megfelelő viselet. A lépcsőzetes vágás ideális, ha a frufrut lenövesztjük: a rövidebb tincseket jobb, és baloldalra fésülve nem feltűnő a különbség. A fokozatos átmenet megkönnyíti a hajnövesztést, egy dologra azonban figyelnünk kell: a lépcsőzetes frizurát kizárólag fodrászra bízzuk, az otthoni kísérletezés ennél a hajviseletnél a legtöbbször nem célravezető.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A normál típusú bőr ápolása

A bőrtípus meghatározása a megfelelő bőrápolás elengedhetetlen feltétele. A legszerencsésebbek azok, akik normál bőrrel rendelkeznek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük