Kezdőlap » Hotel » A délkelet-angliai város, Hastings

A délkelet-angliai város, Hastings

Hastings Anglia délkeleti területein, Sussex megye keleti részén található, ahol megközelítőleg 86 ezer ember él. Ez a város talán az egyik legegyszerűbben megközelíthető az európaiak számára, hiszen komppal átkelve a tengeren akár néhány órán belül oda is érhetünk. Mivel Budapest és Hastings távolsága körülbelül 1630 kilométer, ezért tapasztaltabb sofőrök maguk is elindulhatnak, és Magyarországról is akár kicsit több mint egy fél nap alatt odajuthatunk.
A település tipikus angliai város, ahol néhány látnivaló is akad, melyeket érdemes megtekinteni. Feltétlenül látogassunk el a Hastings Castle-höz, azaz a helyi várhoz, ahol megannyi angol és normann történelmi tárlatot tekinthetünk meg, ezután üljünk fel a kisvasútra, aminek a segítségével könnyedén megismerhetjük a környék természeti adottságait is. Érdemes elsétálni a város szép parkjainak egyikébe, például az Alexandra Parkba, vagy a Hastings Country Parkba.
Természetesen a városban 2-3-4 csillagos hoteleket is találunk, ezek közül talán a legjobbak a Le Chateau Japonais, a Black Rock House Hastings, valamint a Chatsworth Hotel. Hogyha nem vagyunk biztosak abban, melyik szállodát válasszuk, nézzünk utána az interneten a városban fellelhető szálláshelyeknek, hiszen ott nemcsak térképet, hanem bőséges leírást és fényképet is láthatunk a szobákról.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tromso

Tromso városa Norvégiában található, a Tromsoya- szigeten, amely az Északi-sarkkörtől mindössze 350 kilométerre van. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük