Kezdőlap » Divat és szépség » 2014-es divatszínek, Új trendek!

2014-es divatszínek, Új trendek!

Még javában tombol a nyár a változatos időjárás ellenére. Az időjárás is híven tükrözi a nyár trendjeinek sokszínűségét.

Nagy kedvencek; a pasztell szín, a fehér, a menta, a görögdinnye piros, az égszín kék., a sárga és a zöld. Nincs olyan ember, akit ne érdekelne hogy néz ki. Vágy él az emberekben arra, hogy minél divatosabbak, szebbek és egyedibbek lehessenek.

Sokan ámulva nézik a kifutókon a gyönyörű modelleket, a meseszép ruhakölteményekben. Ők tökéletesek, mindig elegánsak és alkalomhoz illőek. De mi is lehetünk ilyen szépek mint ők! Hogyan? Egyszerűen. Nem baj, ha kevés pénzösszeg áll rendelkezésünkre, így is lehetünk egyediek és trendiek.

De! Mi a lényeg?! Először is az, hogy tisztázzuk milyen a testalkat típusunk! Nézzünk szembe őszintén a “hibáinkkal”, a súlyfeleslegünkkel és fogadjuk el. Ha szeretnénk változtatni rajta, csak ezt követően fog menni. Ha ezzel megvagyunk nézzünk szét a szekrényünkben és szívtelenül váljunk meg minden olyan darabtól, ami már nem hozzánk való.

Ehhez a legjobb segítség egy igazi, szókimondó, őszinte barátnő, aki kíméletlenül megmondja nekünk a tutit. Ha nincs ilyenünk és van pénzünk, hívhatunk személy stylistot is, aki segít nekünk ebben is. Ha megvagyunk, ideje a keret meghatározásával útra indulni minden üzletet figyelembe véve, hisz sosem tudhatod hol bukkansz rá a számodra tökéletes darabra. Ne felejtkezzünk el arról sem, hogy a darabok variálhatóak, így egyetlen felsőt, kendőt, más-más ruhadarabhoz is felvehetünk. A lényeg, hogy ne majmoljuk a trendet, hanem keressük meg azokat a trendi színeket, ruhákat, kiegészítőket, amik tükrözik a valódi egyéniségünket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tippek az otthoni hajfestéshez

A fodrász helyett sokan választják az otthoni hajfestést. Néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő eredményt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük