Kezdőlap » Betegségek » Hogyan válasszunk megfelelő ásványt, ha földjegyben születtünk?

Hogyan válasszunk megfelelő ásványt, ha földjegyben születtünk?

Az idő múlásával és a társadalmi szerkezetek változásával megváltoznak a csillagjegyek rezgései. Ezt úgy kell elképzelni, hogy az időjárás és a klíma is változásnak indul ez által a környezet is változik, az emberek személyiség jegyei a környezetére adott válasz alapján fejlődnek és alakulnak. Ezen változásokat figyelembe véve, az ókorban még más ásványokat használtak talizmánként, mint most. Milyen követ érdemes a mai kor emberének magával hordoznia, hogy gyengeségeit elnyomja. A bika jegynek az ókorban kalcedonra volt szüksége ahhoz, hogy gyengeségeit csökkentse. A kalcedon főként betegségek legyőzésében játszik szerepet, mint leukémia, csontvelőbetegség, epekő, vérzékenység. De szerepe van a terhesség és tejképzés elősegítésében is. ...

Az idő múlásával és a társadalmi szerkezetek változásával megváltoznak a csillagjegyek rezgései. Ezt úgy kell elképzelni, hogy az időjárás és a klíma is változásnak indul ez által a környezet is változik, az emberek személyiség jegyei a környezetére adott válasz alapján fejlődnek és alakulnak.
Ezen változásokat figyelembe véve, az ókorban még más ásványokat használtak talizmánként, mint most. Milyen követ érdemes a mai kor emberének magával hordoznia, hogy gyengeségeit elnyomja. A bika jegynek az ókorban kalcedonra volt szüksége ahhoz, hogy gyengeségeit csökkentse. A kalcedon főként betegségek legyőzésében játszik szerepet, mint leukémia, csontvelőbetegség, epekő, vérzékenység. De szerepe van a terhesség és tejképzés elősegítésében is. Valaha a szónoklat kövének is tartották. Hatása érvényesül a depresszió leküzdésében, az akaraterő növelésében, és a rossz álmok elűzésében. Manapság viszont sokkal inkább a rózsakvarc hatásaira van szüksége az erőtől duzzadó bikának. Mely ugyan szintén a betegségek leküzdésében játszik szerepet, de főként a rák leküzdésében, petefészekrák, prosztatarák, leukémia esetén pozitív hatást gyakorol, segít a félelmek, a szorongás, a szexuális gondok, a bizonytalanság leküzdésében. A szűz szülötte az ókorban a lazurkő segítségére számíthatott. A lazurkő leginkább a rák leküzdésében, a sejtosztódásban, a pajzsmirigy gondokban, a csontfájdalmak, az allergia leküzdésében játszik szerepet. Növeli a bátorságot, az önállóságot, a spirituális fogékonyságot.
A belső fegyelem és erő kialakításában is szerepe van. A mai szűznek viszont a citrin sokkal jobb támogató köve. A citrin egy általános erősítő hatással bíró kő, mely segít az immunrendszeri bajok leküzdésében, a gyomor és emésztő problémák megoldásában. Lelki vonatkozásában pedig, főként az öngyilkossági hajlam csökkentésében jelentős, emellett erősíti az önbizalmat, és a kitartást. Mindemellett pedig szerencsehozó talizmán. A bak jegyűeknek az ónix ásvány volt az ókori talizmán köve. Az ónix segít leküzdeni a bőrproblémákat, a gyomorfekélyt, az front érzékenységet, a hallást élesíti és hatással van a szívre és a szívből ki-belépő erekre. Lelkileg a félelem, a hangulatingadozások leküzdésében van szerepe. Növeli a magabiztosságot és a kiegyensúlyozottságot.
Jelenleg a macskaszemnek vagy más néven tigrisszemnek nagyobb hasznát veszi a bak jegy szülötte. A macskaszem főként a megbetegedések ellen hatásos, mind vírusos mind bakteriális fertőzések ellen védelmet nyújt. Szerepe van a májjal kapcsolatos betegségek gyengítésében, illetve a csontok erősítésében. Szerencsekőként is számon tartják, de emellett, főleg a belső harmónia kialakításában nélkülözhetetlen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan lehet jótékony hatása egy kőnek?

Természetesen nem egy kavicsra kell gondolni, hanem egy ásványra, miért mondják, hogy különböző csillag alatt ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.