Kezdőlap » Szoftver » Hogyan használjuk helyesen a skype-ot?

Hogyan használjuk helyesen a skype-ot?

Mindenki szeretne ingyen beszélgetni az ismerőseivel, mert szeretné kikerülni a telefonszolgáltatók által diktált percdíjakat. Ez teljesen érthető, és erre nagyon sok program alkalmas már. Egyszerű internetkapcsolatra van szükség. A leghíresebb ilyen program amit talán minden ember ismer az a skype. Egészen egyszerű kezelőfelülete van, és nagyon könnyű megtanulni kezelni.Egy igazán hasznos programról van szó, és habár vásárolt kredit nélkül vezetékes vagy mobilszámot nem lehet hívni, ez a mai világban már nem jelenthet problémát, hiszen a legtöbb embernek már okos telefonja van, állandó internetkapcsolattal, és így más igazán egyszerű egymás közt ingyen beszélni. Mind az asztali alkalmazásnak mind a telefonos programnak ...

Mindenki szeretne ingyen beszélgetni az ismerőseivel, mert szeretné kikerülni a telefonszolgáltatók által diktált percdíjakat. Ez teljesen érthető, és erre nagyon sok program alkalmas már. Egyszerű internetkapcsolatra van szükség. A leghíresebb ilyen program amit talán minden ember ismer az a skype. Egészen egyszerű kezelőfelülete van, és nagyon könnyű megtanulni kezelni.

Egy igazán hasznos programról van szó, és habár vásárolt kredit nélkül vezetékes vagy mobilszámot nem lehet hívni, ez a mai világban már nem jelenthet problémát, hiszen a legtöbb embernek már okos telefonja van, állandó internetkapcsolattal, és így más igazán egyszerű egymás közt ingyen beszélni. Mind az asztali alkalmazásnak mind a telefonos programnak igazán egyszerű kezelőfelülete van, amelyet néhány perc alatt bárki elsajátíthat.

A skype első telepítése után a szokásos protokollon megyünk keresztül, vagyis nevet kell választani, jelszót, (ezt mind regisztrálásnál profil létrehozásnál kell létrehozni, amivel később bármelyik gépen be tudunk jelentkezni, amelyre fel van telepítve a skype) a webkameránkkal lépet készíthetünk, amely megjelenik minden ismerősünknek, de akár a számítógépünk egyik mappájából is tölthetünk fel profilképet, ha ne szeretnénk használni a webkamerát.

Ezután egy bemutatón veszünk részt, ahol a program elmagyarázza a saját maga használatát, hogy mire képes, miért hasznos és stb. Nem kell mindenkit felvenni, akit csak lehet, mert itt is, mint minden olyan helyen, ahol ismerősökkel lehet tartani a kapcsolatot az a javasolt, hogy tényleg csak olyan embereket vegyünk fel, akikkel tényleg tartjuk a kapcsolatot, hogy a nevük ne foglalja a helyes, és a skype is hamarabb betölt, hogy ha kevesebb nevet kell neki megjeleníteni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan foglaljuk el a világot az Europa Universalis 4-ben?

A stratégiai játékok egy ritkábban képviselt ágát ismerhetjük meg az Europa Universalis 4-ben. Hatalmas szabadságot ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.